Merken bij Blaricumse Haarzaak

Al meer dan twintig jaar zien wij klanten gelukkig onze salon uit lopen. Hoe dat komt? Omdat wij geloven dat mooi en goed verzorgd haar u blij maakt. We gebruiken hoogwaardige merken en zorgen voor een behandeling op maat.

Moroccanoil Professionele Haarkleuring

Moroccanoil Professionele Hairproducts

Stap binnen in de toekomst van haarkleuring met onze uitgebreide collectie kleuren, doordrenkt met verzorging. Deze kleuren bieden langdurige resultaten en intense glans, terwijl de integriteit van het haar behouden blijft dankzij geavanceerde gepatenteerde technologie.

Innovatieve Technologie

Het hart van Moroccanoil Professionele Haarkleuring is het unieke ProArginine + ArganID® Systeem, speciaal ontwikkeld om uitzonderlijke bescherming te bieden gedurende het hele kleurproces. ProArginine, een natuurlijk voorkomend aminozuur in de haarvezel, fungeert als een krachtige alkaliserende stof die de chemie van de haarkleuring ondersteunt. ArganID® helpt op zijn beurt de haarschubben te herstellen en te verzegelen.

Alle producten van Moroccanoil zijn verrijkt met olie en bieden een unieke benadering van haarverzorging en styling voor elk haartype en elke haarbehoefte.
 

Mediceuticals®

Mediceuticals® Laboratories staat bekend om het ontwikkelen en leveren van onderscheidende dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en behouden. Met een geschiedenis van productontwikkeling en productie in de Verenigde Staten sinds 1964.

Mediceuticals Scalp Therapies is specifiek ontwikkeld om verschillende hoofdhuidproblemen te behandelen, waaronder roos, een vette of droge hoofdhuid, een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. De lijn bestaat uit technologisch geavanceerde producten die zich richten op de specifieke oorzaken van hoofdhuidproblemen en helpen het haar en de hoofdhuid terug te brengen in een gezonde conditie.

Home Merken